Qui somProductes tècnics dissenyats per a una Accessibilitat i Mobilitat segura per a tothom. Access Safety, S.L. és una empresa nascuda a Barcelona, especialitzada en solucions urbanes per a una mobilitat confortable i segura que assumeix com a pròpia la missió de la Design for All Foundation (de la qual és membre formant part del Patronat), és a dir, col·laborar en la intervenció sobre entorns, productes i serveis que garanteixin  que totes les persones, incloses les generacions futures, independentment de l'edat, el gènere, les capacitats o el bagatge cultural, puguin gaudir participant en la construcció de la nostra societat en igualtat de condicions.

Des del seu inici, la nostra passió per la investigació ens va portar a enfocar des d’una nova perspectiva els reptes de l'entorn urbà i arquitectònic: accidents, brutícia, manteniment constant, contaminació i manca de confort, l’accessibilitat i la sostenibilitat.

Treballem pels tècnics i pels ciutadans amb el compromís de construir un espai públic de qualitat per a tothom.

El nostre objectiu és recuperar la ciutat com a lloc de reunió, per habitar-la sense límits, trobant l'equilibri entre els diferents usos urbans.

passeig de sitges creuant el pas de vianants

Per tant, els productes d'Access Safety són el resultat d'una llarga experiència en diferents àrees de coneixement com ara la transformació industrial dels minerals, la planificació i els projectes urbans, la seguretat viària, l'ergonomia, l'arquitectura i l'enginyeria.

Per això, hem assumit el repte de produir millors materials de pavimentació inspirant-nos en la natura, però millorant les qualitats fisicoquímiques i minimitzant l'impacte en la producció, el transport i la instal·lació.

cipagres fabrica pavimento antibacterias

Actualment la recerca i el desenvolupament realitzats ens permeten oferir un ventall de productes que s'amplia constantment a mesura que els nostres clients i els ciutadans ens proposen nous problemes a resoldre. Per aquest motiu, els nostres productes ja s’han utilitzat en projectes urbanístics i arquitectònics en tres continents tot contribuint a la millora de la seguretat, del paisatgisme i la qualitat de vida de ciutadans i treballadors.