Sobre nosaltres

Productes tècnics dissenyats per a una

Accesibilitat i Mobilitat segura per a tothomAccess Safety, S.L. és una empresa nascuda a Barcelona, ​​especialitzada en solucions urbanes per a una mobilitat confortable i segura. Treballem amb els tècnics i els ciutadans amb el compromís de construir un espai públic de qualitat per a tothom.

El nostre objectiu és recuperar Ia ciutat com a lloc de reunió i trànsit per habitar-sense límits, trobant l'equilibri entre els diferents usos urbans.

L'excepcional resultat de les prestacions tècniques que fan dels nostres paviments productes únics, es deu a aquestes 4 variables:

  • Matèries primeres específiques addicionals als feldespats i caolins tradicionals.
  • Premses especials d'alt rendiment per a una major i millor compactació de les peces.
  • Excepcional temperatura de cocció més elevada, arribant fins els 1.300º.
  • Clcle de cocció un 30% més perllongat.
pas de vianants passeig sitges pare fill

Per tant, els productes d'Access Safety són el resultat d'unir una llarga experiència en diferents àrees de coneixement com ara la transformació industrial dels minerals, la planificació i els projectes urbans, la seguretat viària, l'ergonomia, l'arquitectura i l'enginyeria.

Des del seu inici, la nostra passió per la investigació ens va portar a enfocar des d’una nova perspectiva els reptes de l'entorn urbà i arquitectònic: accidents, brutícia, manteniment constant, contaminació i manca de confort i accessibilitat.

cipagres fabrica paviment antibacteries

Actualment la recerca i el desenvolupament realitzats ens permeten oferir un ventall de productes que s'amplia constantment a mesura que els nostres clients i els ciutadans ens proposen nous problemes a resoldre.

Estem orgullosos de que els nostres productes s'hagin utilitzat ja en projectes urbanístics i arquitectònics en tres continents tot contribuint a la millora de la seguretat i la qualitat de vida de ciutadans i treballadors.